Roelof Visser

Mensen vragen mij weleens waarom ik zo van mijn werk hou. Is het omdat ik graag autorijd? Ja, voor een deel, maar het is vooral omdat ik graag mensen help en ondersteun. Dat komt uit mijn tijd dat ik als beroepsmilitair werkte. Net zoals toen handel ik slagvaardig om een oplossing te bieden. Dat geeft rust.

En het is deze rust die essentieel is in mijn werk als privéchauffeur. Het gaat namelijk om meer dan rijden alleen. Ik heb over de jaren heen duizenden kilometers gereden met diverse voertuigen, onder allerlei omstandigheden en beschik over de nodige rijbewijzen en certificaten. Maar, het belangrijkste is het gevoel van vertrouwen dat ik overbreng op mijn passagiers. Zij vertrouwen erop dat zij uitgerust en ontspannen, in zo’n kort mogelijke tijd op hun bestemming aankomen.

‘Ontzorgen’ noem ik dat. Klanten staan voor een vervoersprobleem en ik kom met een oplossing. Vanaf het moment dat ik de auto de weg op rij, laten mijn passagiers alles wat met de rit te maken heeft aan mij over. Ondertussen kunnen zij verder met hun werk, genieten van het uitzicht, een gezellig praatje maken of zelfs even hun ogen dichtdoen. Dit is voor hen het ultieme reizen; rustig en comfortabel, en geheel naar hun wensen.

Roelof Visser

Visser Chauffeursdienst
meer dan rijden alleen