Diensten

Waarmee kan ik u helpen? Hieronder vindt u een overzicht van mijn diensten. Staat wat u nodig heeft er niet bij?. Geregeld schakelen klanten mij als chauffeur in om allerlei vervoersproblemen op te lossen. Neem daarom gerust contact met mij op. Ik ga uw uitdaging graag aan met een passende oplossing.

Privéchauffeur

Wilt u uit oogpunt van efficiency werken tijdens het reizen, houdt u niet van autorijden of wilt u gewoon heerlijk ontspannen tijdens uw reis? Huur mij in als privéchauffeur en ik breng u veilig in uw eigen auto naar uw plaats van bestemming. Vervolgens zorg ik dat de auto veilig geparkeerd staat en indien wij dat afspreken, zal ik in de wachttijd uw auto wassen, stofzuigen en bijtanken. Op de afgesproken tijdstip sta ik klaar om te beginnen aan uw terugreis.

Privéchauffeur + Auto

Heeft u geen eigen auto, beschikt u niet over een presentabele auto of wilt u gasten of zakenrelaties naar een bepaalde locatie laten vervoeren? Ik vervoer u of uw gasten en zakenrelaties naar de gewenste bestemming in een presentabele en comfortabele auto.

Luchthavenservice

Stel u gaat per vliegtuig op vakantie of een verre reis. Ziet u nu al op tegen de autorit naar de luchthaven? Zo’n rit gaat vaak gepaard met tijdsdruk, druk verkeer, files en een zoektocht naar een parkeerplaats. Maak het u gemakkelijk met de luchthavenservice en ga met een gerust gevoel op reis. Ik breng u op tijd naar de juiste terminal en help u met uw bagage. Wanneer u na uw retourvlucht aankomt op de luchthaven, haal ik u op en breng ik u terug naar huis.

Zakenrelaties ophalen

Wat voelt het toch fijn om opgehaald te worden van de luchthaven of het station na een vermoeiende reis? Verras uw zakenrelaties door hen op te laten halen door een privéchauffeur. Dit bespaart hen tijd en moeite om een taxi te vinden, geeft hen de gelegenheid om uit te rusten en maakt ook nog eens een goede indruk die hen lang zal bijblijven.

VIP koeriersdiensten

Herkent u dat? U wilt belangrijke documenten snel en veilig bezorgen, maar heeft daarvoor geen tijd of vervoersmiddel. Met mijn VIP koeriersdiensten bezorg ik veilig, snel en discreet uw belangrijke en waardevolle documenten – zoals brieven, mappen en dossiers – op het door u aangegeven adres.

Vervanging vaste chauffeur

Wat als u tijdelijk niet over uw vaste chauffeur of directiechauffeur kunt beschikken? Wees gerust, u kunt mij tijdelijk inhuren om uw vaste chauffeur tijdens haar of zijn afwezigheid te vervangen.

Chauffeurs begeleiden

Bent u net begonnen te werken als privéchauffeur of directiechauffeur? Of overweegt u dat te doen? Ik help u graag op weg met advies en begeleiding.